Jdi na obsah Jdi na menu
 


Havířovský pivovar

25. 2. 2020

Domluvily jsme se, že ve  středu dne 12. února se půjdeme projít a zastavíme se v Havířovském pivovaru, posedíme a popovídáme si.

Protože bylo hodně špatné počasí, chvilkama pršelo a foukal silný vítr, tak nás, z napřed nahlášených patnácti osob, se sešlo jen šest. Občerstvily jsme se podle chuti a podle toho komu byla zima a komu ne. Objednali jsme si jejich specialitu  bramborové chipsy a byly jsme velmi zklamané...

Můžeme si položit jen jednu otázku. Kde je ten počáteční rozjezd, obsluha a komfort který byl při zahájení a otevření pivovaru?

Byly jsme velmi zklamané, při placení jsme reklamovaly účet, kuchař-ka? zřejmě viděli vaření z rychlíku, soudíme podle toho, že  neumí udělat ani chipsy z čerstvých brambor. Chipsy byly hadrové (zřejmě ohřáté staré zbytky) navíc spálené. 

Myslíme si, ne -  jsme přesvědčeny, že tam jsme byly už naposled.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář